Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@11:38:42 GMT

سیم کارت ایرانی به صرفه‌تر است یا سیم‌کارت عراقی؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۶۲۷۲۶

سیم کارت ایرانی به صرفه‌تر است یا سیم‌کارت عراقی؟

مجله مهر: زائرینی که این روزها راهی کشور عراق هستند، برای استفاده از سیم‌کارت دو انتخاب دارند. اولین گزینه استفاده از سیم‌کارت ایرانی و پرداخت هزینه‌ رومینگ و مکالمات است و دومین گزینه هم خرید سیم‌کارت عراقی است. اگر سیم‌کارت ایرانی را برای این سفر انتخاب می‌کنید، فراموش نکنید که حتما از بسته‌های ویژه مکالمه و اینترنت استفاده کنید تا هزینه‌هایتان کمتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر هم سیم کارت عراقی را انتخاب می‌کنید حتما در نوع خرید خود دقت کنید. چند شرکت فعال در عراق هستند که سیم کارت‌های مسافرتی هفت و ۱۵ روزه را با اینترنت نامحدود به مشتریان ارائه می‌کنند. البته می‌توانید با ارائه پاسپورت، سیم‌کارت‌هایی با عمر طولانی‌تر دریافت کنید که طبعا قیمت آنها نیز متفاوت است.

ابتدا باید حتما توجه کنید که خرید سیم کارت از مراکز معتبر در عراق انجام شود و همانجا هم از فروشنده بخواهید یا سیم کارت و کد فعالسازی را روی گوشی شما نصب کند. اما درباره هزینه‌ها باید گفت مثلا برای اپراتور آسیاسل، مبلغ سیم کارت ۱۰ هزار تومان است که سه هزار تومان آن مربوطه شارژ اولیه است. با این سه هزار تومان می‌توانید حدود سه دقیقه با ایران صحبت کنید.

یا سیم کارت zain را با سه دقیقه مکالمه رایگان و یک هفته اینترنت نامحدود، حدود ۱۲هزار دینار به فروش می‌رسانند.  

البته وزیر ارتباطات نیز توصیه کرده که زائران از سیم کارت عراقی استفاده کنند چرا که به گفته او، هزینه رومینگ بالاست. البته با توجه به نرم‌افزارهای بسیاری که برای برقراری تماس صوتی و تصویری وجود دارد، برخی از مسافران صرفا به دنبال خرید و کسب اطلاع از وضعیت اینترنت هستند.

البته آذری‌جهرمی گفته که: «شرکت‌های عراقی برای برخی موکب‌های بزرگ در مسیر راه که اطلاع رسانی می‌شوند، اینترنت رایگان در نظر گرفته‌است.» وزیر ارتباطات همچنین وعده اینترنت رایگان در نزدیک مرز را هم داده است.

اما به طور کلی سه سیم‌کارت زین، کورک‌تلکام و آسیاسل برای زائران قابل استفاده است.

بنا به گفته زائرینی که در چند روز اخیر به عراق سفر کرده‌اند، به دلیل اجتماعات مردم عراق در برخی شهرها، اینترنت شرکت‌های عراقی مختل شده و با مشکلاتی مواجه شده است.   پس حتما قبل از خرید از آنتن دهی و برقراری ارتباط این سیم‌کارت‌ها اطمینان حاصل کنید.

همین موضوع سبب شده تا استفاده از سیم کارت های ایرانی؛ حتی با اندکی هزینه بیشتر باب شود. در همین راستا در روزهای اخیر با رایزنی‌هایی که وزارت ارتباطات با دو اپراتور ایرانسل و همراه اول داشته است، تعرفه‌هایی را ویژه مراسم اربعین مصوب کرده که صبح امروز اعلام شدند.

 با این حال، اگر قصد استفاده از سیم کارت ایرانی را دارید هم باید مراقب هزینه‌های مکالمه باشید و هم به فکر هزینه رومینگ. بخصوص اگر سیم کارتتان دائمی است و نیاز به شارژ اولیه ندارد. چون ممکن است بعد از سفر با قبض‌های نجومی روبه رو شوید.

از صبح امروز آخرین تعرفه هزینه رومینگ توسط اپراتورها اعلام شد و هزینه یک گیگ اینترنت برای هر دو اپراتور به ۱۸۰ هزار تومان رسید.

کد خبر 4738234 عارف چراغی شوی

منبع: مهر

کلیدواژه: عراق ایران سیم کارت موبایل اربعین حسینی صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه مطبوعات ایران اینفوگرافیک صفحه اول روزنامه های اقتصادی صفحه اول روزنامه های ورزشی کیوسک مطبوعاتی اربعین حسینی هفته دفاع مقدس دفاع مقدس جنگ تحمیلی ایالات متحده آمریکا دفاع مقدس باکس آفیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۲۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش یک توقف

علی هاشمی فرمانده تیپ ۳۷ نور، بعد از اجرای عملیات شبانگاهی گزارش داد: عراقی‌ها برخلاف روزهای قبل هیچ واکنشی نه با توپخانه، نه با خمپاره و نه تیربار از خود نشان ندادند. دشمن نیروهایش را در خط گم‌کرده است و رزمندگان به‌راحتی می‌توانند جلو بروند.

به گزارش ایسنا،در مرحله دوم نبرد بیت‌المقدس، قرارگاه کربلا سرپل به‌دست‌آمده در غرب کارون را دست‌مایه تلاش اصل قرار داد و نبردش را ساعت ۲۲:۱۵ روز ۱۶ اردیبهشت ۱۳۶۱ که مصادف بود با شب میلاد مولای متقیان علی (ع) با رمز «یا علی بن ابی‌طالب (ع)» آغاز کرد.

رزمندگان دو قرارگاه فتح و نصر به‌طرف غرب جاده اهواز-خرمشهر یورش بردند و به‌پیش رفتند. قرارگاه فتح تا ساعت ۹ صبح به خط مرزی دست‌یافت. قرارگاه نصر هم تا قبل از ساعت ۴ به جاده مرزی دست‌یافت و تا ساعت ۱۰ صبح در حدفاصل بین دژ مرزی تا آن‌سوی مرز بین‌المللی با عراقی‌ها درگیر شد. گاه نیروی خودی و گاه دشمن دست برتر را داشت. در نهایت عراقی‌ها در آن‌سوی مرز توقف کردند و به‌این‌ترتیب ۱۷ کیلومتر از مرز بین‌المللی، در جنوب تقاطع جاده حسینیه با مرز آزاد شد.

به دنبال موفقیت دو قرارگاه فتح و نصر، عقبه لشکرهای عراقی در جنوب کرخه کور ناامن شد، لذا ناچار به عقب‌نشینی شدند. بدین ترتیب که ارتش عراق از ساعت ۱۷:۳۰ روز ۱۵ اردیبهشت، آتش سنگینی روی تمام محورهای قرارگاه قدس در جبهه کرخه کور به اجرا درآورد.تحلیل احمد غلامپور؛ فرمانده قرارگاه قدس از اقدام دشمن این بود که احتمالاً عراقی‌ها قصد عقب‌نشینی دارند.

صبح شانزدهم، علی هاشمی فرمانده تیپ ۳۷ نور، بعد از اجرای عملیات شبانگاهی گزارش داد: عراقی‌ها برخلاف روزهای قبل هیچ واکنشی نه با توپخانه، نه با خمپاره و نه تیربار از خود نشان ندادند. دشمن نیروهایش را در خط گم‌کرده است و رزمندگان به‌راحتی می‌توانند جلو بروند.

گزارش قاسم سلیمانی فرمانده تیپ ۴۱ ثارالله نیز از عملیات نیروهایش، این موضوع را تائید می‌کرد. به گزارش واحد شنود، فرماندهان عراقی سربازان خود را دعوت به آرامش می‌کردند و به آن‌ها روحیه می‌دادند

۱۷ اردیبهشت احمد غلامپور، روز را به بررسی منطقه، وضعیت خودی و دشمن گذراند و بعدازظهر مجدداً با فرماندهان، آخرین تغییرات و راهکارها را موردبحث و گفت‌وگو قرار داد.سرهنگ لطفی فرمانده لشکر ۱۶ قزوین و فرمانده ارتشی قرارگاه قدس که به منطقه سرکشی کرده بود، می‌گفت: امروز به‌طرف تیپ بیت‌المقدس رفته بودم که مشاهده کردم تانک‌های دشمن به‌طرف عراق در حرکت هستند.

ساعت ۵:۳۰ روز ۱۸ اردیبهشت خبر آمد که دشمن دست به عقب‌نشینی زده است. لذا تیپ‌های ۳۷ نور و ۴۱ ثارالله موظف به تعقیب دشمن شدند و تا ساعاتی بعد بدون درگیری تا خاکریز سوم دشمن پیش رفتند.تیپ ۴۳ بیت‌المقدس هم با پیشروی روی جاده اهواز-خرمشهر در ساعت ۱۱ صبح با نیروهای قرارگاه فتح الحاق برقرار کرد. بدین ترتیب، هویزه، پادگان حمید و روستاها و مناطق بسیاری به آغوش میهن اسلامی بازگشت.

منبع:

رشید، محسن، اطلس حماسه خرمشهر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، تهران ۱۳۹۷، ص ۱۱۸

دیگر خبرها

  • ۱۵ همت صرفه‌جویی مصرف سوخت با تخصیص۱۰ همت به حوزه ریلی
  • سفرهای استانی رئیس جمهور کم هزینه و به صرفه است
  • در این هتل‌ها اقامت نکنید!
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • گزارش یک توقف
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • تقاضا برای خدمات cip همچنان بالا است/ روزانه چند نفر از خدمات cip در ایران استفاده می‌کنند؟
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است